+373 604 55 557
Lu-Vi: 9.00 - 18.00 Sm-Du: Zi de odihnă
Image

Compania Cargo Service Express SRL (CSE) și-a început activitatea în domeniul transporturilor internaționale în 1999. De 21 de ani am depășit cu succes câteva situații de criză dificile care au afectat Moldova și toate țările din fosta URSS, Europa de Est și de Vest. Experiența acumulată în timpul crizei economice ne-a ajutat să ne optimizăm afacerea, în special să stabilim relații cu parteneri din întreaga lume.

Unul dintre primii noștri mari parteneri a fost renumita companie Coca-Cola. Activitățile comune cu ea în domeniul transporturilor internaționale ne-au permis să facem un pas încrezător către dezvoltarea durabilă. Această experiență ne-a permis să ne dăm seama că, pentru a menține calitatea înaltă a serviciilor furnizate în domeniul transportului internațional, avem nevoie de:

 

  • personal profesionist;
  • dezvoltarea profesională continuă a personalului;
  • reînnoirea periodică a parcului de vehicule;
  • capacitatea de a vă asigura transportul în orice moment al zilei sau al nopții.

Având în vedere acest lucru, am reunit o echipă de muncitori cu experiență - contabili, manageri, logisticieni, șoferi, mecanici auto, care sunt certificați pentru calificările lor la fiecare trei ani, ceea ce ne permite să rămânem mereu „în tendințe”.

Dacă vorbim despre propria flotă de vehicule, atunci inițial includea 3 trenuri rutiere „KAMAZ”, care se aflau în vârful popularității în anii 2000. Dar, după cum știți, progresul nu rămâne nemișcat, iar KAMAZ și-a pierdut curând relevanța de odinioară, în legătură cu care am trecut în cele din urmă la camioane ale producătorului german MAN, la acel moment încă conform standardului ecologic Euro 0. Astăzi, în flota noastră - numai vehicule cu standarde de mediu Euro 5 și Euro 6, în special:

trenuri rutiere pentru transportul mărfurilor voluminoase (cuplaje 120 mc) - 15 unități;

trenuri rutiere clasice (90 metri cubi) - 7 unități;

frigidere - 2 buc .;

tren rutier pentru transportul mărfurilor supradimensionate - 2 unități;

margele cu tonaj redus - 2 buc.

Pentru a asigura vehiculelor noastre întreținere în timp util, am deschis propriul nostru atelier de reparații auto, ai cărui angajați fac tot posibilul pentru a menține starea tehnică excelentă a camioanelor pentru a asigura deplasarea lor neîntreruptă de-a lungul traseului.

Unde suntem:
or. Bălți, str. Ștefan cel Mare 181
Cum să ne contactați:
+373 604 55 557
Suntem în socializare rețele:

Please publish modules in offcanvas position.