+373 604 55 557
Lu-Vi: 9.00 - 18.00 Sm-Du: Zi de odihnă

Transportăm
diverse mărfuri în diferite regiuni a,
Europei și Asiei, mai mult de 20 de ani.

Parcarea noastră

 • Cu prelată
  Cu prelată
 • Autofrigorifică
  Autofrigorifică
 • Marfă în grupaj
  Marfă în grupaj
 • Platformă
  Platformă
 • Container
  Container
Image
Image
Image
Image
Image
Transport internațional

Transportul internațional de mărfuri este transportul de mărfuri, a cărui plecare și destinație sunt situate în mai multe state sau pe teritoriul mai multor state.
Transportul internațional de mărfuri este unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei mondiale. Transportul de mărfuri unește multe procese de producție și comerț, cumpărători și producători de bunuri, clienți și contractori.
Compania noastră este pregătită să efectueze pentru clienții noștri transportul mărfurilor de diferite tipuri de mărfuri, cu o greutate de la 1 kg la 25 tone și volum de la 1 metru cub la 120 de metri cubi, conform nevoilor și dorințelor clienților noștri.
Angajații calificați ai companiei noastre, combinate cu vehicule moderne, ne permit să asigurăm livrarea mărfurilor către clienții noștri în cel mai scurt timp posibil și la cel mai bun preț pentru transport. Suntem bucuroși să organizăm pentru clienții noștri transportul mărfurilor în următoarele direcții către / de la:
 • Moldova
 • România
 • Bulgaria
 • Serbia
 • Turcia
 • Georgia
 • Armenia
 • Azerbaidjan
 • statele baltice (Lituania, Letonia, Estonia)
 • Europa de st și de Vest
 • Rusia
 • Belarus
 • Ucraina.
Compania noastră poate oferi, de asemenea, clienților noștri un pachet de servicii mai avansat, care include consolidarea în depozitele noastre a mai multor sau mai multor mărfuri de la diferiți producători sau parteneri ai clienților noștri, urmată de vămuire și expediere a acestor mărfuri în direcția clienților noștri.
Transport frigorific

Transportul frigorific al mărfurilor implică utilizarea vehiculelor speciale echipate cu frigider sau congelator, ceea ce vă permite să reglați nivelurile de temperatură și umiditate. Aceste vehicule fac posibilă livrarea produselor pe distanțe mari care au o durată de viață limitată sau necesită condiții de transport și depozitare la anumite temperaturi, fără a-și pierde calitățile consumatorului.

 Categoria mărfurilor și produselor care necesită transport în conformitate cu regimul de temperatură include:

  alimente congelate; produse din carne (refrigerate și congelate); fructe și legume proaspete; fructe de mare (refrigerate și congelate); cârnați și cofetărie; produse lactate; produse cosmetice și de parfumerie; flori și plante; produse farmaceutice

Image
Image
Transport marfă grupaj

Transport marfă grupaj - grupaj ..

 Transportul de acest tip se numește adesea consolidarea sau consolidarea mai multor sau mai multor mărfuri de la mai mulți sau mai mulți

clienți într-un singur vehicul. În realitățile din prezent, mulți agenți economici și-au reorganizat strategiile în activitatea economică. Consolidarea sau asamblarea într-un singur tren rutier, mici transporturi de mărfuri, permite clienților noștri să economisească la costurile de livrare a mărfurilor lor și, în același timp, să mărească cifra de afaceri a mărfurilor vândute într-o perioadă scurtă de timp, cu costuri financiare relativ mici.

  Compania noastră are o vastă experiență în transportul mărfurilor în grup, care include sortare competentă, utilizarea echipamentelor speciale, încărcare atentă, livrare rapidă, precum și executarea corectă a documentelor de însoțire și vamale ...

Marfă supradimensionată

Marfa supradimensionată este un produs (produs) greu sau voluminos nestandard care depășește standardele stabilite în ceea ce privește parametrii săi. Este imposibil să plasați astfel de mărfuri într-un container obișnuit sau transport de marfă pentru transport. Pentru un astfel de transport, trebuie să utilizați vehicule speciale:

 pentru a transporta mărfuri voluminoase cu înălțimi nestandardizate, utilizați o platformă cu încărcător redus. Datorită acestui fapt, înălțimea sarcinii poate fi redusă semnificativ odată cu transportul de marfă. Atunci când transportați marfă grea, ar fi indicat să utilizați o platformă cu un număr mare de axe și capacitatea de încărcare necesară.

 Vehiculele de mai sus sunt disponibile în flota companiei noastre. Suntem bucuroși să aranjăm pentru clienții noștri transportul mărfurilor supradimensionate sau grele la un preț accesibil ....

Image
Image
Transportul hainelor gata preparate

 La transportul hainelor gata preparate, transportatorii, expeditorii și destinatarii trebuie să asigure siguranța încărcăturii, să protejeze hainele de lumina soarelui, precipitații și praf. Îmbrăcămintea are toate proprietățile fibrelor și țesăturilor din care sunt fabricate, prin urmare, pentru transportul lor, trebuie respectate aceleași condiții ca și pentru transportul fibrelor și țesăturilor corespunzătoare. Pentru acest tip de transport, compania noastră are un vehicul special echipat cu echipamente speciale pentru transportul hainelor gata preparate pe umerașe ...

Transport cu tonaj redus

  Transportul cu tonaj redus este un mod rapid, ieftin și fiabil de a vă transporta marfa. Astăzi, transportul de mărfuri cu tonaj redus este unul dintre cele mai populare moduri de a transporta mărfuri. În flota noastră există mașini din această clasă - cu o capacitate de încărcare de la 800 kg la 1200 kg, o capacitate a compartimentelor de marfă de la 4 la 8 euro paleți, un volum de 5 până la 25 de metri cubi.

Image

Unde suntem:
or. Bălți, str. Ștefan cel Mare 181
Cum să ne contactați:
+373 604 55 557
Suntem în socializare rețele:

Please publish modules in offcanvas position.